Echipa
Membri Fondatori
MACOVEI Gheorghe
Partener fondator
Gheorghe Macovei este avocat, doctor în drept, lector universitar și unul din fondatorii MACOVEI ENACHI LEGAL. Are o bogată experiență în litigii, cu precădere în domeniul insolvabilității, falimentului, în dreptul transportului internațional și logisticii.

Mai mult ...
ENACHI Vitalie
Partener fondator
Vitalie Enachi este avocat, mediator și unul din fondatorii MACOVEI ENACHI LEGAL. Acesta este specializat în acordarea asistenței juridice complexe pentru afaceri.

Mai mult ...
Membri Parteneri
PRISACARI Augustina
Director Executiv
Augustina Prisacari este avocat stagiar în cadrul echipei Macovei Enachi Legal și este specializată în acordarea asistenței complexe în domeniul proprietății intelectuale, cât și litigiilor privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale.


Mai mult ...
MACOVEI Tatiana
Membru Partener
Tatiana Macovei este avocat, doctor în drept și conferențiar universitar. Este cunoscută pentru cunoștințele aprofundate în dreptul muncii, aceasta aducând o îmbunătățire considerabilă domeniului în calitate de conferențiar universitar, scriind o multitudine de articole și manuale în domeniu.

Mai mult ...
Membri Asociați
SECRIERU Anton
Membru Asociat
Anton Secrieru este avocat stagiar în cadrul echipei melegal. Acesta și-a făcut studiile universitare și postuniversitare în cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Vorbește fluent rusa și italiana.

Domeniile de interes ale lui Anton Secrieru sunt: transport internațional și logistică, încasarea sumei, litigii civile.

E-mail: anton.secrieru@melegal.md
Telefon: +373 78 557 551
COTOGOI Vasile
Membru Asociat
Vasile Cotogoi este avocat stagiar în cadrul echipei melegall. Acesta și-a făcut studiile universitare și postuniversitare în cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Vorbește fluent rusa și engleza.

Domeniile de expertiză ale lui Vasile Cotogoi sunt: achiziţii, litigii comerciale şi civile, medierea.

E-mail: vasile.cotogoi@melegal.md
Telefon: +373 78 557 556
SÎRBU Alexandru
Asociat Junior
Alexandru Sîrbu este avocat stagiar în cadrul echipei melegal. Acesta și-a făcut studiile universitare și postuniversitare în cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Vorbește fluent rusa și engleza.

Domeniile de interes ale lui Alexandru Sîrbu sunt: dreptul corporativ şi comercial, dreptul muncii.

E-mail: alexandru.sirbu@melegal.md
Telefon: +373 78 557 554
COJOCARI Victor
Asociat Junior
Victor Cojocari este avocat stagiar în cadrul echipei melegal. Acesta și-a făcut studiile universitare și postuniversitare în cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Vorbește fluent rusa și franceza.

Domeniile de interes ale lui Victor Cojocari sunt: dreptul contravențional, executarea hotărârilor judecătorești, litigii civile.

E-mail: victor.cojocari@melegal.md
Telefon: +373 79 557 554
melegal
creat de
Contacte
Macovei Enachi Legal
Societate Civilă*
* Macovei Enachi Legal reprezintă o Societate civilă creată de Biroul Asociat de Avocați Macovei și Partenerii și Cabinetul Avocatului Enachi Vitalie (Registrul BAA și CA)
+373 78 775 776
Moldova, mun. Chișinău
str. Mihai Viteazul 15A
Digital Park, et. 3