melegal #carieră
melegal #carieră
#angajare
OFFICE MANAGER
Casa de avocatură Macovei Enachi anunță
concurs pentru angajare
Funcția:
OFFICE MANAGER
Candidatul ideal
Studii superioare finalizate, cunoştinţe solide PC (MS Office, Excel, Powerpoint), operare telefon, copiator, editare şi arhivare documente, limba română pentru corespondenţa internă şi externă, persoană comunicativă, diplomată. Aptitudini de organizare a spaţiului de lucru, managementul timpului şi lucrul cu documente. Solicităm şi prezenţa de spirit și loialitate.
Responsabilităţi:
Lucru de secretariat: îndeplinirea însărcinărilor directe ale partenerilor, organizarea spaţiului de muncă, organizarea agendei partenerilor, ducerea corespondenţei externe.
• Operare echipamente de birou (imprimante, PC, copiator etc), internet, email etc.
• Comunicare publică și operare platforme sociale ale companiei.

Cerințe față de candidat:
• Studii superioare (juridice constituie avantaj);
• Competenţa de lucru cu PC – nivel avansat (Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet);
• Cunoștințe bune de limbă română și rusă, limba engleză constituie un avantaj;
• Persoană responsabilă, punctuală, organizată, gen feminin sau masculin;
• Comportament adecvat (limbaj, vestimentaţie, reguli de politeţe);
• Experiență în domeniu minim 1 an.
Compania oferă:
Condiţii bune de lucru şi salarizare, pachet social complet, echipă tânără, motivată, atmosferă profesionistă de lucru, program de muncă - 40 de ore pe săptămână, contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.
Persoanele care corespund cerințelor menționate mai sus sunt rugate să expedieze prin e-mail CV-ul actualizat, până la 30 noiembrie 2020, ora 23:59, la adresa: augustina.prisacari@melegal.md, cu mențiunea „Office Manager"

Selectarea va fi făcută în bază analizei CV-urilor depuse, urmată de un interviu. Doar candidaţii/tele preselectaţi/te vor fi invitați/te pentru interviu. Informații suplimentare pot fi obținute prin expedierea unui e-mail la aceeași adresă.

Notă: Casa de Avocatură Macovei Enachi își rezervă dreptul să nu aleagă niciun/o candidat/ă în cazul în care dosarele primite nu vor corespunde cerințelor menționate.

Căutăm persoane talentate, dornice de a învăța și de a crește împreună cu noi, persoane care pot contribui la atingerea scopului nostru: de a furniza servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.


+373 78 775 776
Moldova, mun. Chișinău
str. Mihai Viteazul 15A
Digital Park, et. 3
melegal
creat de
Contacte
Macovei Enachi
Casa de Avocatură*
* Casa de Avocatură MacoveiEnachi reprezintă o Societate civilă creată de Biroul Asociat de Avocați Macovei și Partenerii și Cabinetul Avocatului Enachi Vitalie